86-0755-29852690

KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

  • ce7e88141
  • 012
  • mmexport1533228503170
  • 特瑞通 车间图片01
  • IMG_0627

10G-Link didegaké ing taun 2008, ing wektu sing, pangembangan serat optik lan jaringan banget kanthi cepet. Dipimpin déning CEO kita jason, pabrik serat pisanan ngenani babagan paningal patch ari kita iki diadegaké. Kanthi dikarepake ing nambah pasar domestik lan internasional, kita ditambahi ukuran saka pabrik kanggo 1,000 meter ing 2010. 

Read More

News & Events

Tampilan Online Chat!