86-0755-29852690

KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

  • Fiber Optic Patch cord production line
  • patch cord workshop
  • Optical fiber connector curing heating_编辑
  • Fiber Optic pigtails workshop
  • End face inspection

10G-Link është themeluar në vitin 2008, në atë kohë, zhvillimi i fibër optike dhe rrjetit të ishte shumë i shpejtë. Nën udhëheqjen e CEO tonë jason, fabrika jonë fibra optike parë kurrizit patch është themeluar. Me rritjen e kërkesës në tregjet e brendshme dhe ndërkombëtare, kemi zgjeruar shkallën e fabrikës në 1.000 metra katrorë në vitin 2010. 

Lexo më shumë

Lajme dhe ngjarje

WhatsApp Online Chat!