86-0755-29852690

kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

  • Fiber Optic Patch cord production line
  • patch cord workshop
  • Optical fiber connector curing heating_编辑
  • Fiber Optic pigtails workshop
  • End face inspection

10G-Patalina diadegkeun dina 2008, dina waktu éta, ngembangkeun serat optik jeung jaringan éta pisan gancang. Dina kapamimpinan of CEO kami Jason, pabrik serat munggaran optik patch ari kami didirikan. Jeung paménta ngaronjatkeun di pasar domestik jeung internasional, urang dimekarkeun skala pabrik ka 1.000 méter pasagi di 2010. 

Maca deui

News & Kajadian

WhatsApp Online Chat!