86-0755-29852690

kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

  • ce7e88141
  • 012
  • mmexport1533228503170
  • 特瑞通 车间图片01
  • IMG_0627

10G-Patalina diadegkeun dina 2008, dina waktu éta, ngembangkeun serat optik jeung jaringan éta pisan gancang. Dina kapamimpinan of CEO kami Jason, pabrik serat munggaran optik patch ari kami didirikan. Jeung paménta ngaronjatkeun di pasar domestik jeung internasional, urang dimekarkeun skala pabrik ka 1.000 méter pasagi di 2010. 

Maca deui

News & Kajadian

WhatsApp Online Chat!