86-0755-29852690

FTTA ODVA outdoor optik Serat patch Cords Cable 5.0mm kalawan Mini SC / APC bertulang Panyambung

Pondok Description:

Panyambung Tipe: Mini SC ka mini SC
 diaméterna Cable: 3-7mm Babak sambungan kabel atawa kabel serelek FTTH
 MOQ: 1 PCS
 Harga: Negotiable
 Tempat of Origin: Cina
 Jaket Warna: Hideung
 Diterangkeun Time: 1-3days
 sertifikasi: ISO9001: 2008 Rohs
 RoHS: patuh
 istilah pamayaran: T / T , Western Union, L / C
 Rek: Hirupna Rek
 bungkusan: Pribadi

jéntré produk

Tags produk

Perkenalan produk

Waterproof Mini SC bertulang Panyambung FTTA patch ari Cable 5.0mm kalawan Mini SC / APC bertulang Panyambung

Mini SC konektor bertulang waterproof, mangrupakeun tinggi waterproof SC tunggal core konektor waterproof leutik. Diwangun-di SC konektor inti, pikeun hadé ngurangan ukuranana ti konektor waterproof. Eta dijieunna tina cangkang palastik husus (nu tahan ka suhu jeung low, asam sarta lalawanan korosi alkali, anti UV) jeung bantu Pad karét waterproof, na sealing waterproof kinerja nepi ka tingkat IP67. The screw Gunung desain unik kompatibel jeung serat optik palabuhan waterproof of Huawei palabuhan peralatan. Cocog jeung 3.0-5.0mm single-core sambungan kabel buleud atawa kabel aksés serat FTTH.

Huawei Mini-SC konektor waterproof boga SC houseless inti, bayonet spiral jeung cushions karét multilayer. Ieu cocog pikeun kabel babak φ3.0-5.0mm tur kabel serelek FTTH.

Spésifikasi produk (parameter) tina Mini SC  Waterproof Cable Serat patch 

Mini SC 插图 

Mini tipe SC cocog sareng alat-alat Huawei

适配 华为 端口 的 mini SC 02

 

适配 华为 端口 的 mini SC

Mini SC  tipe  cocog sareng Corning  alat

适配 康宁 端口 的 mini SC 02

适配 康宁 端口 的 mini SC

Performance

Unggal Cable ieu custom dilakukeun dina Cina ku technicians terampil (euweuh garis assembly)

kabel dijieun kalawan asli Corning Infinicore 300 kaca keur pagelaran punjul.

nguji leungitna Insertion dipigawé dina unggal assembly. standar ketat kami mandat rugi allowable maksimum lamun 0,02 dB (atawa kirang)

Unggal konektor ieu visually inspected ku mikroskop 400x pikeun sagala permukaan atawa interior retakan, goresan, rereged atanapi imperfections lianna.

Kabéh kabel serialized jeung hasil test anu dirékam

spésifikasi kinerja dijamin

kabel geus duplex 2.0-7.0mm sambungan kabel jaket nu paling populér

OFNP Dihaturkeun pikeun Plenum atawa pamakéan Riser

panyambung spésifikasi
barang parameter
tipe konektor PDLC-LC / UPC
Insertion Loss <= 0.3db
balik deui Loss > = 50db
tingkat IP IP67
gelombang operasi 1310nm, 1550nm
test panjang gelombang 1310nm, 1550nm
kabisaulangan <= 0.1
Interchangeability <= 0.2dB
kakuatan keur nahan <= 0.2dB
serat Panjang 1m, 2m ... .. sagala panjangna pilihan.
Panjang tur kasabaran 10cm
Suhu operasi -40C ~ + 85C
Suhu gudang -40C ~ + 85C

Aplikasi produk tina serat optik patch kabel

Utamana dipaké dina wireless horizontal base station jeung cabling nangtung 
Mini SC mangrupakeun waterproof outdoor konektor serat optik anyar, ayeuna teh utamana dipaké pikeun FTTH instalasi outdoor. 
Ieu leutik tur gampang bisa dipasang, tur kelas bisa IP67. 
-Gigabit Ethernet 
dina jaringan serat -Computer 
alat-alat uji -Fiber 
-Communication kamar 
System -Fiber optik Komunikasi 
Serat -Optical parabot hubungkeun jeung dikirimkeun 
kesiapan ngempur -Defense 
-Active terminasi alat 
-Telecommunication jaringan 
-Video jeung Multimedia 
pamasangan -Premise 
-LAN (jaringan aréa Lokal) 
-FTTH (Serat ka Imah The) jeung FTTX aplikasi 
-CATV (Cable Televisi) 
-FOS (Serat sensor optik)
光纤 跳线 应用 插图

Fitur produk tina outdoor  Serat O ptic P atch C ords
IP67 immersion Cai jeung perlindungan Debu pikeun lingkungan Hash
rentang Wide tina kabel bisa dipaké, sambungan kabel OD 3-6mm kalawan simpléks jacketed subunit
Singlemode na Multimode na APC
Fulfills kinerja Standar IEC61753-1 Cat.E
assembly Basajan merlukeun euweuh parabot husus
ngaco tumerapna mékanisme
Cai buktina, lebu buktina sarta tahan corrostion, midang panyalindungan
ciri mékanis jeung lingkungan Good;
Ciri seuneu retardant minuhan sarat standar relevan;
Karakteristik mékanis tina jaket minuhan sarat standar relevan;

Lemes, fleksibel, cai diblokir, tahan, gampang iklas tur splice, sarta kalawan pangiriman data kapasitas badag UV;

Papanggih rupa sarat tina pasar sarta klien

teken rujukan
PDLC 接头 图纸
PDLC 图纸

Parusahaan jeung Produk kaunggulan: 

Bahan 1.The of Ferrule keramik: kualitas Zirconium stabil sarta gampang pikeun polishing
2.Good kapasitas suplai (20K-30K potongan panyambungna unggal poé)
waktos pangiriman 3.Fast (1-3days)
4.Complied mun ISO9001 kualitas Sistim
5,100% nguji sateuacan kiriman
6.3D diliwatan nguji jeung laporan pikeun pilihan
rupa 7.All of konektor keur pilihan (SC, LC, FC, ST, MU, MTRJ, MPO / MTP, ODC, ODLC, SMA9, E2000 jeung saterusna)

Mayar jeung ongkos Sarat

Diperkirakeun Diterangkeun kali: 1-2 poé bisnis (atawa kamungkinan leuwih gumantung kana kuantitas).

istilah pembayaran: MoneyGram, Western Union, L / C, TT

Ongkos istilah: Ku hawa, ku laut, ku express (DHL, Fedex, TNT, UPS, suweng)

Mayar jeung pengiriman barang 图片 _ 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!